Interesse groepen

Vrouwen die een hobby of interesse delen kunnen binnen onze  vereniging interessegroepen organiseren. 

Dit zijn de groepen tot nu toe:

Catering

 

De catering groep of onze "keukenprinsesjes", bestaat uit Ann Deeben, Betsy van den Heuvel, Annie de Kinderen en Tonny Hoeben. Zij zorgen voor de hapjes op de ledenavonden, als we bij 't Boothuijs zijn
Contactpersoon: Ann Deeben 

 

 

Fietsen

We zijn op zoek naar dames die het leuk vinden om een paar keer per jaar fietstochtjes te organiseren voor onze leden. Bij interesse stuur even een mailtje naar vievalkenswaard@gmail.com dan nemen we contact met je op.

 

Handwerken

In april 2017 is een groepje vrouwen gestart met een handwerkclub. Willemijn Fetter coördineert deze groep. Er wordt gecommuniceerd via whats-app. Elke 1e donderdag van de maand in 't Boothuys.
Contactpersoon: Willemijn Fetter

 

Kaarten

Vanaf 1 februari 2018 is een kaartclubje gestart. Er wordt gejokerd volgens door de leden samengestelde spelregels. Tosca Nieuwenhuijsen is de contactpersoon voor deze groep. Ook hier is een whats-app groep van aangemaakt. Elke 1e donderdag van de maand in 't Boothuys.
Contactpersoon: Tosca Nieuwenhuijsen

 

Wandelen

Ook in 2018 is een Wandelgroep gestart, elke 2e woensdagochtend van de maand. De wandelingen zullen een lengte hebben van ongeveer 5 a 6 km. Afspraken over vertrekpunt etc. worden via een whats-app groep aan elkaar doorgegeven.
Contactpersoon: Corrie Schrijvers

 

Fotografie

Begin 2019 is een fotografie club opgericht. Het is de bedoeling elke laatste vrijdagmiddag van de maand bij elkaar te komen. Elke bijeenkomst zullen er foto's gemaakt worden met een bepaald onderwerp of thema, de opnamen kunnen de volgende keer besproken worden. Ook het gebruik van de camera, met o.a. belichting en diafragma zal aandacht krijgen. Afspraken zullen ook hier via een whats-app groep aan elkaar doorgegeven worden.
Contactpersoon: Elly van Dijk

 

Samen zingen

Tijdens de laatste jaarvergadering is het idee ontstaan om ook een zanggroep op te richten. Er zijn al veel aanmeldingen, maar er moet nog wel van alles georganiseerd worden. Zodra er meer bekend is, volgt de informatie.

 

Mocht je zin hebben om deel te nemen aan één of meerdere van deze maandelijkse activiteiten stuur dan even een mail naar vievalkenswaard@gmail.com met je naam en 06 nummer en aan welke groep je wilt deelnemen. Je wordt dan toegevoegd aan de app-groep en je krijgt alle informatie van degene die contactpersoon is. Je hoeft niet iedere maand mee te doen, het is gratis voor leden.

 

Als er dames zijn die een leesclub, tuinclub, film– en theatergroep, hobby clubje of wat dan ook binnen onze vereniging willen opzetten, neem even contact op met iemand van het bestuur. Wij helpen jullie op gang! Alle ideeën zijn welkom!